Soc fotògraf amateur, tot i haver començat de molt jove amb la fotografia analògica podria dir que soc de l'època digital doncs fa només uns anys que m'hi dedico intensament.

Dins del món de la fotografia m'agrada la tecnologia (sobretot de les càmeres). Soc més de càmera que de laboratori, intento però estar al dia del processament de les imatges.

Soc autodidacta si be he assistit a molts cursos i tallers tan tècnics com artístics, visito habitualment exposicions de professionals o aficionats, llegeixo molts llibres dels temes que m'interessen, sobre tot el que més m’aportà és compartir experiències amb els companys de l'associació fotogràfica.

Em dedico a la fotografia de reportatge de viatge, especialment de muntanya (esport que practico) i també m'agrada la fotografia d'esports. 

Intento fer la fotografia en la càmera, m'agrada el repte de seleccionar l'enquadrament i composar adaptant-me a les condicions de cada moment i en conseqüència no haver de fer canvis en el processat, només ajusto les llums i el color. Fins i tot quan faig panoràmiques procuro mantenir la composició  més real possible.


No fa massa algú em va dir “quan més aprens a mirar més hi veus” espero doncs que mirant les meves fotografies hi veieu més. 

Gràcies